Heba er en 34 år gammel enke og mor til to barn, Amir (12 år) og Nadim (10).

I den nylige bombingen av Gaza måtte jeg flykte fra huset vårt. Mine barn og jeg skalv av frykt. Vi bor på taket, i et hus som består av to små rom, taket er laget av metallplater.

Takket være Allah var vi i stand til å stikke av fra huset. Da bombingen stoppet, gikk vi tilbake til huset, og jeg fant ut at metallplatene hadde falt fra intensiteten av bombingen. På det tidspunktet kunne jeg ikke stå på beina, jeg satt bare på bakken.

Jeg vet at hvis vi hadde vært hjemme, hadde vi mistet livet. Den verste følelsen er at du ikke føler deg trygg i hjemmet ditt på grunn av bombingen, og vi vet at huset vårt ikke er i stand til å beskytte oss.

Ærlig talt ber jeg alltid til Allah om at krig aldri skjer igjen. Mitt ønske er at barna mine og jeg lever i sikkerhet uten frykt.

Huset mitt må repareres og fullføres, ettersom resten av rommene i huset mangler fliser, tak og vinduer, samt kjøkken og bad.

Jeg kan ikke fullføre byggingen av huset mitt på egen hånd. Jeg har tatt vare på barna mine i åtte år etter min manns død, og dessverre har jeg ikke jobb.

Metallplatene gir oss ekstrem varme, og dette har påvirket helsen min. Jeg lider av allergi, og med den intense varmen får jeg feber og hodepine.

Jeg håper at barna mine skal bli utdannet i fremtiden, jeg vil fortsette å ta vare på dem og dekke deres behov for å bygge en god fremtid for dem.

Jeg vil gjerne oppfylle alle mine barns ønsker, men når de spør meg når huset vårt skal stå ferdig, når får vi et eget rom å sove i, vet jeg ikke hva jeg skal svare dem. Dette får meg til å føle meg hjelpeløs .

Jeg håper å finne noen som vil støtte meg i å oppnå drømmen min og bygge huset mitt og bygge taket. Jeg er lei av insekter og gnagere. Jeg sover ikke om natten av frykt for at et av barna mine kan bli skadet.

Tusenvis av mennesker har blitt etterlatt traumatiserte og hjemløse. HJELP DEM Å GJENNOPPBYGGET LIVET DERES. DONER I DAG.

Islamic Relief © 2021 | All Rights Reserved

RASK DONER KR