Myanmar Nødsappell

Voldelige sammenstøt i Rakhine-delstaten har ført til tusenvis av drepte og hele lokalsamfunn er uten tilgang til mat eller husly.

Hundretusenvis av mennesker har flyktet fra hjemmene sine og krysset grensen til Bangladesh for å finne trygghet.

FN regner med at over 655 000 mennesker har flyktet og søker tilflukt i Bangladesh og mange av disse er kvinner, barn og eldre.

Leirene er overfylte, og gir liten plass for grunnleggende infrastruktur. Dette har ført til at over 90% av vannkildene for husholdningene er forurenset og man har fått meldinger om utbrudd av e.coli og difteri.

Det har blitt rapportert om at hundretusener av mennesker har flyktet fra sine hjem i søken etter sikkerhet.

Islamic Relief har lansert en nødappell for å hjelpe ofrene i denne krisen.

Selv om vi sjelden ser Myanmar omtalt i avisoverskriftene, anslår FN nå at over 300 000 mennesker har blitt fordrevet fra sine hjem etter de siste episodene av vold, og mange har flyktet til Bangladesh på jakt etter sikkerhet

Islamic Relief har team i Myanmar og på grensen i Bangladesh som sørger for hjelp i forbindelse med krisen.

Har vært i Myanmar siden 2008

Islamic Relief har jobbet i Myanmar siden 2008, og sørger for livreddende nødhjelp, mat og nødhjelpspakker med hygieniske artikler til dem som er fordrevet grunnet intern vold. Vi har også gjenoppbygget skoler og sørget for helsetjenester gjennom våre nyskapende mobile båtklinikker som tillater oss å nå isolerte lokalsamfunn.

Vær med å støtte Rohingya i Myanmar med sjenerøse donasjoner.

Aktuelle Appeller