Kan gi en matpakke til en familie
Kan gi kontantstøtte til en familie for å kjøpe nødvendigheter
Kan Gi husly for en familie
Tast inn beløp

06.09.22

Pakistan står nå overfor de verste flommene med 500 % økning i regn som bryter rekorden de siste 30 årene.
over 33 millioner mennesker er rammet.
I følge NDMAs siste rapporter har 11 mennesker omkommet i løpet av de siste 24 timene, og de neste dagene forventes ikke å ha noe regn, men det forventes tordenvær. Vannet som tidligere hadde skapt kaos i Khyber Pakhtunkhwa, ødelegger nå i Sindh med mye verre skader. Infrastrukturelle skader gjør det vanskelig for redningsteamene og humanitære organisasjoner å nå de berørte områdene og gjøre sitt hjelpearbeid. 5 735 km med veier delvis eller fullstendig skadet og 246 broer ødelagt.
Folket i Pakistan står overfor en av de verste tidene akkurat nå med økende inflasjon på grunn av stort tap av avlinger og jordbruksland, noe som resulterer i svekkelse av økonomien. Dette tapet har gjort det vanskelig for en familie å dekke sine grunnleggende behov. For å komme tilbake til hvor Pakistan var før disse flommene kunne det ta måneder, til og med år!Mennesker som har blitt rammet av flommene, er nå under en annen stor trussel. Selv om flommene i noen områder har blitt vasket bort, men menneskene i disse områdene står overfor farlige sykdommer, og mange mennesker er allerede under dens påvirkning.

Over 33 millioner trenger øyeblikkelig humanitær hjelp, mennesker har blitt berørt av flommene og 116 distrikter er rammet.
1.325 mennesker drept, inkludert 466 barn og 12.703 skadde.
Mer enn 1 688 005 mennesker er hjemløse og lever uten ly uten tilgang til mat eller vann.

En flomoverlevende fra Balochistan forteller oss hvordan det er å miste hjemmet sitt

Islamic Relief er også fokusert på å hjelpe lokalsamfunn med å komme seg fra katastrofen så raskt som mulig for å sikre at sårbare mennesker ikke fortsetter å lide under den skremmende virkningen av flommene.

Ettersom situasjonen forverres, trenger vi å reagere raskt for å møte de pågående og umiddelbare behovene til de som har blitt berørt.

Støtt vår nødberedskap. Donér nå.

Islamic Relief Norge © 2022 | All Rights Reserved | Veldedighets nummer: 919 852 658

RASK DONER KR