Over to millioner mennesker har flyktet nådeløs vold i krigsherjede Syria siden konflikten begynte for nesten tre år siden. Antallet mennesker som flykter har økt i de siste månedene, og mange sliter for å overleve i sine nye midlertidige hjem.

I Libanon er det mer enn 850 000 flyktninger fra Syria, og mange av dem er for redde for å registrere seg som flyktninger, redde for at det kan gjøre livet vanskelig for dem hvis de noen gang kan vende hjem. Men følgen av det er at de faller gjennom nettet til humanitære organisasjoner som kan hjelpe dem.

Mange av flyktningene har fått skader på grunn av vold, de blir syke på grunn av dårlige levevilkår eller har det vanskelig under graviditet og fødsel, så helsetjenester er et presserende behov. I Libanon er det også mange palestinske flyktninger, foruten mange fattige libanesiske familier, som alle sliter med å ha råd til legehjelp.

Islamic Relief har derfor satset på å hjelpe flyktninger fra Syria og andre som trenger tilgang til livreddende helsetjenester. Over hele Bekaa, nordlige og sørlige Casa og Mount Libanon, og i flyktningleirer for de som har flyktet fra Syria, trenger vi din støtte for å sikre at over 190 familier får den behandlingen de trenger. Vi betaler for operasjoner, røntgenbilder og legeundersøkelser, og for fødselshjelp, inkludert keisersnitt.