«Vi var i et hus vi ikke følte var trygt. Vi dro til et annet hus fordi vi trodde det var tryggere. Tanten skulle bære henne dit da en kule traff Shahad.»

Da Shahads familie flyktet fra volden i Syria, skjedde det utenkelige – den lille jenta ble fanget i kryssilden, hun fikk en kule til ryggraden. Hun er lam fra livet og ned, ute av stand til å løpe eller leke med de andre barna i flyktningeleiren i Libanon der hun nå bor.

Shahads mor ble drept i Syria, så tanten brakte henne til Libanon for å gi henne trygghet og få medisinsk behandling.

«Vi kom og de ​​ga henne behandling på sykehuset. De ordnet med at en bil kom for å hente oss her, og de fjernet kulen i ryggen hennes. Jeg ber om at det er Allahs vilje at hun vil bli bedre og begynne å gå.»

Shahad sin hjerteskjærende historie er bare en av de mange Islamic Relief hører i og rundt Syria hver dag. Vi ga mer enn 5,2 millioner stk. medisinsk forbruksmateriell, mer enn 2200 stk. medisinsk utstyr og 22 ambulanser i Syria i fjor. Vi har også betalt for tusenvis av flyktninger fra Syria som trengte livreddende medisinsk behandling og operasjoner i naboland som Jordan, Libanon og Irak.

Takk for den sjenerøse støtten som har gjort dette mulig – Shahads tante har bare ett siste ønske: «Jeg håper at verden vil fortsette å be for Shahad og at hennes historie ikke vil bli glemt.»