Vinter Appell

Vinteren er en vanskelig periode for veldig mange mennesker. Temperaturen faller under frysepunktet, vinden som blåser kraftig, snøstorm og regn kan gjøre en vanskelig å holde seg varm og tørr. Når man først er kald, i et telt eller en innebygd bolig over hodet, er det nesten umulig å bli varm igjen.

Doner til Vinter Appell Kr

Mange flyktninger vil møte tøffe forhold, men de mest sårbare menneskene må kunne streve for å overleve dette været.

NOK 20 kan sørge for å gi en ovn for å varme opp de lange vinternetter
NOK 30 kan sørge for å gi barneklær som holder barna varme
NOK 70 kan sørge for å gi en madrass, pute og pledd for varme og komfort

Islamic Relief svarer

På tvers av Syria, Irak, Jordan og Libanon, har vi som mål å nå familier med elementer /artikler som kan holde dem varme. Vi vil distribuere drivstoff, gass ovner, komfyr bereder, tepper, madrasser, plastfolie, matpakker, vinterklær, puter, tepper, vitaminer og kosttilskudd.

I Afghanistan, arbeider vi med å distribuere mat, brensel og tepper.

I Kosovo, vil mennesker som strever for å holde seg varme i vinteren, forsynes med vanntette laken, varmeovner, klær, tepper, vitaminer og kosttilskudd for å holde dem friske.

Dette er hvor din hjelp trengs

Sammen kan vi hjelpe millioner av mennesker rundt omkring i verden denne vinteren

I Irak finnes det over tre millioner fordrevne irakere som lider i midlertidig husly, samt 250 000 syriske flyktninger. I Libanon og Jordan, er det over 1,6 millioner flyktninger som stoler på sin gode vilje om å overleve, og i Syria er det 12,2 millioner mennesker som trenger humanitær hjelp.

I tillegg, I Afghanistan er det rundt 171 000 mennesker som har blitt fordrevet internt, samt de som har returnert til Afghanistan, men som ikke har et solid ly.

Hjelp dem å overleve denne vinteren