My Ten Nights: planlegg donasjonene dine

 

I løpet av de siste ti dagene vil mange av oss vie mer tid til Dhikr, Salah og tilby Sadaqah. Vi ønsker alle å gjøre så godt vi kan i løpet av denne hellige tiden. Derfor gir vi deg ‘My Ten Nights’, et verktøy som lar deg automatisere veldedige donasjoner i løpet av de siste ti nettene av Ramadan. Du vil aldri gå glipp av Laylatul Qadr! 

 

 

“Laylatul Qadr er bedre enn tusen måneder” (97: 3)

 

Dette vil tillate deg å konsentrere deg om Ibadah og tiden din alene med Allah (SWT). Med Sadaqah og Zakat tatt vare på, vil du aldri gå glipp av Laylatul Qadr!

 

Hva er Laylatul Qadr?

 

Laylatul Qadr regnes som den helligste natten i den Islamske kalenderen, og kan bli funnet de siste ti dagene i den velsignede måneden Ramadan. Dette var da de første versene i Koranen ble avslørt for profeten Muhammad (PBUH). Selv om den eksakte datoen er ukjent, antas det å være den 27. dagen i den hellige måneden.

 

Når er maktens natt?

 

Laylatul Qadr kan bli funnet de siste ti dagene av Ramadan. Profeten Muhammad (PBUH) sa: “Se etter det i oddetallsnettene de siste ti nettene i Ramadan-måneden.” (Bukhari).

 

My Ten Nights: Hvordan fungerer det?

 

Det er veldig enkelt å planlegge donasjonene dine – bare start ‘My Ten Nights’ ved å klikke på knappen ovenfor og komme i gang. Det er bare tre enkle trinn:

 

  1. Velg din sak
  2. Planlegg donasjonene dine
  3. Fullfør transaksjonen

 

Og khalas! Du kan nå slappe av og vite at donasjonene dine vil bli gitt automatisk, slik at du ikke går glipp av å gi på Laylatul Qadr.

 

Planlegg donasjonene dine i dag!

Islamic Relief © 2021 | All Rights Reserved

RASK DONER KR