Qurbani

 Profeten Muhammed, fred være med ham, sa «for hvert hår på Qurbani vil du få en belønning av Allah, og for hvert ullhår vil du motta en belønning.»

Group A – 585 Kr

Kenya, Malawi, Mali, Niger, Somalia

Group B – 945 Kr

Afghanistan, Bangladesh, Bangladesh – Myanmar, Etiopia,
Nepal, Pakistan, Sør-Sudan, Sri Lanka

Group C – 1,660 Kr

Bosnia, Filippinene, India, Jemen, Kosovo, Macedona, Myanmar,
Sør-Afrika, Sudan, Syria – Nord-Syria, Tsjetsjenia

Group D – 2,450 Kr

Albania, Gaza, Indonesia, Jordan, Libanon, Syria (Tyrkia)

Qurbani og Islamic Relief

Siden 1986 har Islamic Relief tjent verdens fattigiste ved å implementere Qurbani på vegne av sine sjenerøse støttespillere.

Etter å ha utført 670 Qurbani i vårt første år, fikk over 3,2 millioner mennesker i fjor i 27 forskjellige land ferskt Qurbani kjøtt.

Vi sørger for at de mest trengende får den beste Qurbani vi kan gi dem og bare friske dyr blir valgt, noe som sikrer høy kvalitet på kjøttet.

I tillegg til å levere i tett befolkede byer og tettsteder, tilbyr vi også Qurbani i avsidesliggende, landlige områder som er vanskelige å nå frem til for noen veldedige organisasjoner, hvor lokalsamfunnet nesten aldri får støtte. Det kan være litt dyrere å nå disse områdene, men det sikrer at de fattigiste får hjelp – kvinner, barn, eldre, krigsflyktninger og katastrofeofre er alltid vår prioritet.

Profeten Muhammed, fred være med ham, sa «for hvert hår på Qurbani vil du få en belønning av Allah, og for hvert ullhår vil du motta en belønning.»

Qurbani prosjekter