Hos Islamic Relief er vi forpliktet til å holde dine personopplysninger sikre og konfidensielle.

Vi deler ikke personopplysninger med en annen organisasjon for deres egne markedsføringsformål, og vi selger ikke personopplysninger.

Vi har skrevet denne personvern erklæringen for å informere deg om hvorfor vi bruker dine personopplysninger, og dine individuelle rettigheter med hensyn til dine personopplysninger.

Vi er forpliktet til å være helt åpne og ærlige overfor deg om hvorfor vi samler inn og bruker dine personopplysninger. Dette er den rette tingen å gjøre, og det vil også hjelpe deg å forstå og utøve rettighetene dine over dine personopplysninger.

Denne personvern erklæringen er kategorisert i følgende seksjoner for enkel referanse.

Dine rettigheter over dine personopplysninger

Personvern erklæring for våre støttespillere

Personvernerklæring for våre ansatte

Personvernerklæring for våre mottakere

Bruk av informasjonskapsler

Hvor lenge vi oppbevarer personopplysninger

Endringer i personvernerklæringen

Hvordan klage

Hvis du har spørsmål om denne personvern erklæringen eller informasjonen vi har om deg, vennligst kontakt oss på:

Telefon: +47 64 00 62 13
E-post: [email protected]

Dine rettigheter over dine personopplysninger

Rett til å trekke tilbake samtykke: Hvis vi ber om ditt samtykke til å bruke dine personopplysninger, har du alltid rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst.

Du kan forvente at alt direkte markedsføringsmateriell som du mottar fra oss vil inneholde klare og enkle instruksjoner om hvordan du kan trekke tilbake samtykket ditt. For eksempel vil alle markedsførings-SMS vi sender deg inkludere “IRNO STOP” nummer.

Hvis du ønsker å stoppe behandlingen av dine personopplysninger for ethvert markedsføringsformål (inkludert innlegg), vennligst kontakt oss på:

Telefon: +47 64 00 62 13
E-post: [email protected]

Rett til innsyn: Du har rett til å spørre hvilke personopplysninger vi har om deg, og til å be om en kopi av denne informasjonen.

Rett til å protestere og/eller begrense behandlingen: Du har rett til å vite hvorfor personopplysningene dine samles inn og brukes og be om at dette begrenses eller stoppes.

Rett til data overføring: Du har rett til å be om at en kopi av dine personopplysninger som vi har, overføres direkte til en annen organisasjon.

Rett til sletting (også kjent som rett til å bli glemt): Du har rett til å be om at dine personopplysninger som vi har, slettes.

Rett til retting: Hvis du mener at personopplysningene dine som vi har er unøyaktige, har du rett til å be om at de blir rettet eller oppdatert.

Personvernerklæring for våre støttespillere

Når samler vi inn dine personopplysninger?

Når du gir en donasjon til oss.

Når du melder deg på en kampanje hos oss.

Når du registrerer deg for, eller deltar på et av våre arrangementer.

Når du kontakter oss på e-post, telefon, brev eller via vår nettside.

Når du besøker og bruker nettstedet vårt (se delen “Bruk av informasjonskapsler”).

Når du samhandler med oss på våre sosiale medieplattformer.

Hvorfor samler vi inn og bruker personopplysningene dine?

For å behandle dine donasjoner.

For å holde deg informert om våre aktiviteter og måter å støtte oss på. Vennligst merk:
– Vi vil kun sende deg markedsføringsmateriell via e-post, telefon eller SMS-hvis du har gitt ditt samtykke. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når som helst (se delen “Dine rettigheter over dine personopplysninger”).
– Vi vil ikke sende deg markedsføringsmateriell i posten hvis du har bedt oss om å stoppe (se delen “Dine rettigheter over dine personopplysninger”).

For å håndtere dine spørsmål, forespørsler og svar på våre prosjekter og kampanjer.

For å sende deg en bekreftelse på donasjonen din.

For å tilpasse tjenestene våre, kan vi for eksempel bruke personopplysninger du har gitt oss og dine interaksjoner med tjenestene våre for å hjelpe oss med å forutsi dine interesser og sende deg markedsføringsmateriell som vi tror kan være av interesse for deg.

For å forbedre tjenestene våre, for eksempel, hvis vi får lov, kan vi sende deg en spørreundersøkelse for å be om tilbakemelding på tjenestene våre.

I hvilke situasjoner samler vi inn personopplysninger fra andre kilder

Når du godtar å støtte oss gjennom en tredjeparts innsamlingsside som Facebook Giving.

I hvilke situasjoner deler vi personopplysninger med andre organisasjoner

Hvis du registrerer deg for en av våre arrangementer eller utfordringer, kan vi bli pålagt å dele dine personopplysninger med arrangementsarrangører av helse- og sikkerhetsformål.

Hvis du bruker et debet- eller kredittkort for å gi en donasjon eller kjøp, vil dine personopplysninger bli behandlet av en betalingsbehandlingspartner som kan kreve at noen av dine personopplysninger lagres utenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), inkludert i USA . Vi bruker kun betalingsbehandlingspartnere som har passende standarder og sikkerhetstiltak på plass.

Vi deler kun personopplysninger med en annen organisasjon hvis vi har et juridisk grunnlag for å gjøre det.

I alle de ovennevnte situasjonene vil vi sørge for at vi har en skriftlig kontrakt (eller gyldig juridisk instruks) på plass med organisasjonen som inkluderer databeskyttelsesklausuler for å sikre at de ikke bruker personopplysninger til sine egne markedsføringsformål, og har sikkerhetskrav på plass for å beskytte dine personopplysninger.

Hva er vårt juridiske grunnlag for å samle inn og bruke personopplysninger

Hvor vi har ditt samtykke. For eksempel vil vi kun sende deg e-post, ringe eller sende deg SMS-meldinger med ditt samtykke. Du kan trekke tilbake dette samtykket når som helst (se delen “Dine rettigheter over dine personopplysninger”).

Hvor behandlingen er nødvendig for å inngå eller oppfylle vilkårene i en kontrakt. For eksempel behandling av donasjonen din til oss.

Hvor behandlingen er påkrevd i henhold til loven. For eksempel å avsløre dine personopplysninger til et rettshåndhevelsesbyrå hvis vi mottar en gyldig juridisk instruks.

Hvor behandlingen er i våre legitime interesser. For eksempel vil vi sende deg kommunikasjons- og markedsføringsmateriell via post med mindre du ber oss om å slutte. (Se delen “Dine rettigheter over dine personopplysninger”). Vi vil bare stole på dette juridiske grunnlaget hvis dine interesser og grunnleggende rettigheter ikke overstyrer vår interesse.

Personvernerklæring for våre ansatte

Denne delen inkluderer vår personvernerklæring til ansatte, frivillige, praktikanter, lærlinger og kontraktører (inkludert potensielle ansatte).

Når samler vi inn dine personopplysninger
Du søker på en stilling hos oss eller kontakter oss i forhold til frivillig arbeid for oss, eller pengeinnsamling på våre vegne.

Som en del av den daglige administrasjonen og forvaltningen av din kontrakt med oss. For eksempel:
– Du gir oss beskjed hvis det er endringer i dine personopplysninger.
– Du søker om eller gir oss beskjed om permisjon.
– Du fullfører vurderingen.
– Du kommer med en formell klage eller bekymringer om arbeidet ditt hos oss.

Som en del av den daglige administrasjonen av arbeidsrelaterte aktiviteter. For eksempel:
– Du bruker et IKT-godkjent eller IKT-levert system eller teknologi.
– Du er tilstede på en av våre nettsteder eller logger på i en av våre bygninger.
– Du registrerer deg for å bli involvert i arbeidsrelaterte aktiviteter.
– Du deltar på eller fullfører et av våre kurs.
– Du kommer med en formell klage eller reiser en bekymring.

Hvorfor samler vi inn og bruker personopplysningene dine

Å rekruttere og velge ansatte.

For å muliggjøre utbetaling av lønn, skatt, pensjonsinnskudd og utgifter.

For å administrere kontrakten din med oss. For eksempel behandling av permisjons forespørsler.

For å oppfylle juridiske forpliktelser. For eksempel kan vi behandle dine personopplysninger (inkludert sensitive data som fysisk eller psykisk helse)

for å beskytte din helse og sikkerhet og for å oppfylle våre likestillingsforpliktelser osv.

Å iverksette passende tiltak i tilfelle en formell klage eller bekymring reises, inkludert sikring.

For å kjøre bakgrunnssjekker i samsvar med våre retningslinjer og prosedyrer.

Å planlegge bemanningsnivåer og nødvendig dekning.

For å holde deg informert om og forbedre vår strategi, planer, aktiviteter og tjenester. Vi ønsker for eksempel velkommen og oppmuntrer tilbakemeldinger fra deg, og i noen tilfeller kan vi aktivt søke etter dette.

Andre ansatte kan få tilgang til dine personopplysninger der dette er nødvendig for arbeidsformål. Der dette er tilfelle, er organisasjonen avhengig av at alle ansatte får tilgang til og bruker personopplysninger i samsvar med deres forpliktelser i henhold til vår data beskyttelses policy.

I hvilke situasjoner samler vi inn personopplysninger fra andre kilder

Vi kjører en bakgrunnssjekk på alle ansatte som bruker en tredjeparts screening- og due diligence-tjeneste. Vi kan også bruke kilder i det offentlige domene som Google eller databasen for dette formålet. Vi utfører bakgrunnssjekker i samsvar med våre retningslinjer og prosedyrer for due diligence for å beskytte våre veldedige interesser som risikoen for svindel, korrupsjon, bestikkelser, terrorisme og hvitvasking av penger.

I hvilke situasjoner deler vi personopplysninger med andre organisasjoner

Med rettshåndhevende byråer hvis vi mottar en gyldig juridisk instruks.

Med tredjeparter som vi avtaler om å administrere HR-aktiviteter på våre vegne, inkludert lønns-, pensjons- og helse-/forsikringsleverandører.

Hvis du er involvert i et forsikringskrav, kan vi dele dine personopplysninger med forsikringsselskaper/meglere.

Som en del av våre rekrutterings- og utvelgelsesprosesser kan det hende vi kjører en bakgrunnssjekk på deg. Dette kan inkludere deling av dine personlige data med arbeidsbyråer, tidligere arbeidsgivere.

Vi avtaler et begrenset antall tredjeparter for å lagre data på våre vegne. Dette kan inkludere dine personlige data. Typer tredjeparter vi bruker inkluderer skylagring, webhotell og programvare leverandører.

Vi deler kun personopplysninger med en annen organisasjon hvis vi har et juridisk grunnlag for å gjøre det.

I alle de ovennevnte situasjonene vil vi sørge for at vi har en skriftlig kontrakt (eller gyldig juridisk instruks) på plass med organisasjonen som inkluderer data beskyttelsesklausuler for å sikre at de ikke bruker personopplysninger til sine egne markedsføringsformål, og har sikkerhetskrav på plass for å beskytte dine personopplysninger.

Hva er vårt juridiske grunnlag for å samle inn og bruke personopplysninger

Hvor behandlingen er nødvendig for å inngå eller oppfylle vilkårene i en kontrakt. For eksempel for å muliggjøre utbetaling av lønn, skatt, pensjonsinnskudd og utgifter.

Hvor behandlingen er påkrevd i henhold til loven. For eksempel å samle inn medisinsk informasjon for å beskytte din helse og sikkerhet.

Hvor behandlingen er i våre legitime interesser. For eksempel å bruke permisjonsdetaljene dine til å planlegge bemanningsnivåer og nødvendig dekning. Vi vil bare stole på dette juridiske grunnlaget hvis dine interesser og grunnleggende rettigheter ikke overstyrer vår interesse.

Hvor behandlingen er i din vitale livsinteresse. For eksempel å dele dine personopplysninger med nødetater i tilfelle en medisinsk nødsituasjon.

Bruk av informasjonskapsler

Som de fleste nettsteder bruker vi informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på enheten din når du besøker bestemte nettsteder. Nettlesere aksepterer vanligvis informasjonskapsler som standard.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en jevn og effektiv opplevelse mens du bruker tjenestene våre. For eksempel bruker vi informasjonskapsler for å aktivere donasjons prosessen, for å statistisk analysere bruken av nettstedet og for å tilpasse nettstedets innhold, layout og tjenester.

Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Hvis du ikke godtar vår bruk av informasjonskapsler, må du stille inn nettleseren din til å avvise informasjonskapsler (dette kan svekke din evne til å bruke nettstedet vårt slik at enkelte funksjoner kanskje ikke fungerer) eller velge bort ved å bruke National Advertising Initiative.

Det finnes flere typer informasjonskapsler som jeg kan bruke på nettstedet vårt:

Øktinformasjonskapsler. Vi bruker disse informasjonskapslene for å holde oversikt over dine online donasjoner i handlekurven. Vi lagrer ikke kredittkortdetaljer i informasjonskapslene. Du må ha informasjonskapsler aktivert for å gi donasjoner til oss ved å bruke nettstedet vårt.

Google Analytics. Vi kan bruke denne vanlige informasjonskapselen til å samle inn anonym informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt. Dette hjelper oss å forbedre opplevelsen din, for eksempel ved å hjelpe oss med å identifisere og løse feil, og finne relevant informasjon som skal vises når du surfer.

Youtube. Vi kan bruke denne vanlige informasjonskapselen til å samle inn anonym informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt. Dette hjelper oss å forbedre opplevelsen din, for eksempel ved å hjelpe oss med å identifisere og løse feil, og finne relevant informasjon som skal vises når du surfer.

Reklame. Noen ganger annonserer vi på tredjeparts nettsteder. Informasjonskapsler brukes for å hjelpe oss og våre annonsører med å se hvilke annonser du samhandler med. Hver annonsør vil bruke sine egne sporings informasjonskapsler.

Hvor lenge vi oppbevarer personopplysninger

Vi oppbevarer personopplysninger i tråd med våre retningslinjer for oppbevaring av data. Hvor lang tid vi oppbevarer hver kategori av personopplysninger vil avhenge av årsaken til at de ble samlet inn og våre lovpålagte og kontraktsmessige krav, for eksempel er vi pålagt å føre en oversikt over donasjoner som er underlagt gavestøtte i minst syv år for å overholde HMRC-regler.

For mer informasjon om våre retningslinjer for oppbevaring av data, inkludert hvor lenge vi oppbevarer dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på: Telefon: +47 64 00 62 13
E-post: [email protected]

Hvordan klage

Hvis du er misfornøyd med hvordan vi har behandlet dine personopplysninger eller har et personvern problem, ønsker vi å vite om det. For å sende inn en klage eller reise en bekymring, ta kontakt med oss på

Telefon: +47 64 00 62 13
E-post: [email protected]

Islamic Relief Norge © 2024 | Alle rettigheter reservert| Veldedighets nummer: 919 852 658

RASK DONER KR