Flommen i Pakistan: Mer enn 33 millioner mennesker er rammet. Hjem og levebrød har gått tapt.

Ekstremt kraftig nedbør i Pakistan resulterte i en katastrofal flom som la en tredjedel av landet under vann.

Mer enn 1700 mennesker har omkommet siden flommen begynte i juni 2022, deriblant mer enn 640 barn.

Flommen, som FNs generalsekretær har beskrevet som en “klimakatastrofe”, har rammet over 33 millioner mennesker, hvorav 8 millioner er drevet på flukt.

Med tapte hjem og levebrød utgjør den kommende strenge vinteren en stor trussel for de mange som allerede har mistet alt i flommen.

Islamic Relie har begynt å bygge hjem til familier som har mistet alt. Vær så snill å donere sjenerøst og bidra til å gjenoppbygge liv i Pakistan.

Forbereder seg på å bygge hjem og gjenoppbygge liv for utsatte familier

Provinsene Balochistan og Sindh ble hardest rammet av flommen, der ødelagt offentlig infrastruktur og stillestående vann fortsatt utgjør en stor trussel for befolkningen. 220 000 hjem ble ødelagt, og mer enn 2 millioner hjem ble skadet.

Akkurat nå vokser frykten for en stor del av befolkningen som fortsatt står uten hjem eller tilstrekkelig husly – en hard vinter er i anmarsj, og uten beskyttelse vil mange bukke under for ekstremt kalde temperaturer og mangel på livsviktige forsyninger.

Islamic Relief har forpliktet seg til å hjelpe de nødlidende med å komme seg på fote og bygge opp igjen etter en katastrofe. Med din viktige støtte vil Islamic Relief begynne å bygge boliger i noen av de verst flomrammede distriktene Dadu og Sohbatpur.

Vi samarbeider med lokalsamfunnene for å identifisere og hjelpe de som er mest sårbare, blant annet:

Kvinner og husholdninger med barn.
Familier med funksjonshemning.
De som ikke har midler til å gjenoppbygge hjemmene sine.

Dine livsviktige donasjoner vil hjelpe familier som er rammet av krisen, med et hjem som både beskytter dem mot vær og vind, og gjenoppbygger livene deres. Boligene vil inneholde et oppholdsrom, et kjøkken (utstyrt med komfyr) og et bad. De vil bli bygget med tanke på inkludering av eldre og personer med nedsatt funksjonsevne, for eksempel med bredere dører, rampe og toalettstol på badet.

Din støtte kan utgjøre forskjellen mellom liv og død for mange som allerede har opplevd så mye. Vær så snill å støtte vår appell. Doner nå.

Islamic Relief er på bakken i Pakistan og fortsetter å gi livreddende hjelp

Islamic Relief har arbeidet i Pakistan siden 1992 og var en av de første hjelpeorganisasjonene som reagerte på de første flommene.

Teamene våre har jobbet utrettelig siden de første flommene, og nå er de på bakken og samarbeider med lokalsamfunnene for å finne ut hvordan de best kan hjelpe de berørte familiene, som har akutt behov for mat, husly, sengetøy og hygieneartikler.

Islamic Relief Pakistan har allerede hjulpet mer enn 1 million mennesker i Balochistan, Khyber Pakhtunkhwa og Sindh. Dine donasjoner så langt har gjort det mulig for oss å dele ut kontantstøtte, matpakker, telt, kjøkkensett og hygiene pakker.

Islamic Relief Norge © 2024 | Alle rettigheter reservert| Veldedighets nummer: 919 852 658

RASK DONER KR