Å leve i fattigdom kan bety at et foreldreløst barn mangler grunnleggende nødvendigheter som varme, mat og husly. Den nylige levekostnadskrisen øker hver dag, og legger enda mer press på familier som allerede slet med å kjøpe mat og varme opp hjemmene sine.

Mange familier rundt om i verden sliter med å overleve uten muligheter til å jobbe, ute av stand til å slippe fri fra fattigdom.

ved å donere 2100 kr i måneden kan du hjelpe en hel foreldreløse familie med deres grunnleggende behov. Vi tror at hver familie vet best hva de trenger, og vi har som mål å bidra til å dekke deres grunnleggende behov slik at de kan leve et mer verdig liv.

Du kan hjelpe til med å støtte en foreldreløs familie som har minimum 4 barn. Din månedlige donasjon tildeles direkte til lederen av den foreldreløse familien, en mor, besteforeldre eller omsorgsperson for å hjelpe dem med å dekke deres grunnleggende behov.

Sammen bygger vi sterkere familier, med våre innovative løsninger når vi ut til de som trenger det, styrker lokalsamfunn og bygger ferdigheter og motstandskraft – og forbedrer sjansene for en lysere fremtid for foreldreløse og sårbare familier.

Sponsor et foreldreløst familie og hjelp dem ut av fattigdom.

UMM FETHI

Islamic Relief Norge © 2024 | Alle rettigheter reservert| Veldedighets nummer: 919 852 658

RASK DONER KR