Hvert barn fortjener den beste starten på livet: et lykkelig hjem, et trygt sted å leke og tilgang til kvalitetsutdanning, medisinsk behandling og ernæring.

1 av 5 barn over hele verden lever i ekstrem fattigdom, mange av de enkle livsnødvendighetene er utenfor deres rekkevidde. I stedet er livet deres utrolig utfordrende. De står overfor risikoen for analfabetisme, sykdom, barnearbeid, livslang fattigdom og tidlig død.

Mange barn bor i flyktningleirer etter å ha rykket opp fra hjemmene sine, og andre bor fortsatt i krigssoner der de lider av sår og traumer.

Islamic Relief har støttet familier og foreldreløse barn berørt av krig, fattigdom og dårlig helse i 36 år. Gjennom vårt foreldreløse sponsorprogram hjelper vi over 85 000 foreldreløse barn med å se frem til en bedre fremtid.

Vi har som mål å hjelpe og transformere livene til foreldreløse og sårbare barn ved å ta dem ut av ekstrem fattigdom.

For bare 700kr i måneden kan du hjelpe et foreldreløst barn med å få utdanning, mat, husly og medisinsk støtte.

Dette er bare noen av de utrolige måtene donasjonene dine kan forandre liv og gi titusenvis av familier bedre muligheter til å endre omstendighetene sine på en verdig måte.

Det er gjennom din støtte at vi kan gjøre en forskjell for barn over hele verden. Takk for generøse donasjoner og vedvarende støtte.

Islamic Relief Norge © 2024 | Alle rettigheter reservert| Veldedighets nummer: 919 852 658

RASK DONER KR