Ramadan: Dine donasjoner er vår Amanah

Under Ramadan 2023 fortsetter Islamic Relief sitt livreddende arbeid rundt om i verden, og sørger for at donasjonene dine kommer til de som trenger dem mest. Vi er i frontlinjen i over 30 land, akkurat som vi har vært med alle større katastrofer siden 1984, og leverer mat, vann og nødhjelp til de som er i desperat nød.

Vi tar ansvaret for å levere donasjonene dine svært alvorlig. Vi vet at vi er ansvarlige overfor deg, overfor menneskene vi tjener, og til syvende og sist, overfor Allah.

Ikke vent, folk trenger din hjelp mer enn noen gang. Doner sjenerøst i den velsignede måneden Ramadan.

“Det var et glimt av håp da jeg fikk sjansen til å levere hjelp til Islamic Relief Alhamdulillah … jeg føler ansvaret for å sørge for at hver eneste donasjon når de som trenger det. Vi jobber hardt for å levere til folk i områder som mange organisasjoner rett og slett ikke kan nå. For meg er dette en Amana (tillit) som donore som deg har lagt i hendene mine.»

Mohamed Hamza, Islamic Relief i Syria.

Grunner til å ha tillit til Islamic Relief :

Vi har vært til stede siden 1984
Nesten 40 år med å levere nødhjelp til mennesker over hele verden gjør oss til en av de muslimske veldedige organisasjonene som har tjent lengst i flere deler av verden, Alhumdulillah.

Vi er seriøst effektive
På grunn av deg bidro vi i 2022 til å endre livene til over 13 283 400 mennesker i 34 land rundt om i verden.

Vårt arbeid er vitenskapelig verifisert
Et uavhengig Zakat Advisory Board, som består av en gruppe respekterte forskere, har ratifisert vår Zakat-policy, og fortsetter å gi råd for å sikre at vår Zakat-policy er Shari’ah-kompatibel.

En del av katastrofeberedskapskomiteen
Islamic Relief er den eneste muslimske veldedighetsorganisasjonen som er en del av DEC. Vi har vært medlem sammen med Oxfam, Redd Barna og andre siden 2005.

Vi er 100 % transparente
Vi sier ikke at vi har en “100 % donasjonspolicy”. Sannheten er at det koster hver eneste veldedighetspenger å levere nødhjelp – og vi tror du foretrekker at vi er ærlige om det.

Islamic Relief Norge © 2024 | Alle rettigheter reservert| Veldedighets nummer: 919 852 658

RASK DONER KR