Nå som stridsvogner når det sørlige Gaza, står et medlem av vårt Islamic Relief teamet* på bakken overfor det hjerteskjærende dilemmaet om han skal flykte igjen sammen med familien– eller bli!

«Jeg er desperat og utslitt. I starten av opptrappingen bodde vi litt lenger unna faren. Nå skjer den andre runden i bakgården vår.

Vi lever i en ubeskrivelig situasjon. Vi er nesten døde. Vi finner ikke mat. Ingen steder i Gaza har plass til oss nå. Folk bor i gatene.”

Skal vi flykte, eller bli? Å flykte betyr å ta et skritt inn i det ukjente. På den annen side ville det å bli værende bety å sette familien min i fare.

Jeg tenkte at jeg heller ville holde meg i faren og akseptere det som kommer. Alhamdulillah, historien min kan ha nådd slutten. Jeg hadde en sjanse til å heve stemmen min gjennom denne serien med blogger, så kanskje du vil huske en palestinsk far som døde mens han prøvde å gi et godt liv for familien sin.»

Minst 18 500 palestinere er drept og mer enn 50 500 såret. Dette tallet forventes å øke raskt ettersom luftangrepene fortsetter. Nesten 50 % av dødsfallene er barn.

Din pågående støtte er fortsatt en av få hjelpe linjer til folket i Gaza nå. Vennligst doner så lite eller så mye du kan! Vipps: 698620 

Følg med på vårer sosiale medier

Instagtam

Facebook

X

Youtube

linkedin

Tiktok

Islamic Relief Norge © 2024 | Alle rettigheter reservert| Veldedighets nummer: 919 852 658

RASK DONER KR